Heerlijk en eerlijk
Biologisch vlees

Tussen de Valkhoeve en natuurplas De Kuilen staat onze boerderij.  Hier verzorgen wij koeien, varkens, kippen, een paar schapen en natuurlijk ook onze boerderijkat. Sinds enkele jaren zijn onze varkens Skal -gecertificeerd biologisch en in 2018 verwachten wij ook een Skal certificering voor onze Black Angus koeien. Al onze weilanden waar onze koeien met kalfjes lopen, liggen aan het wandelpad van de Kuilen en wanneer u op het wandelpad afdraait naar de Valkhoeve komt u langs onze biologische varkens in hun buitenloop.  Onze agrarische activiteiten zijn altijd een mooi samenspel met natuur en water. Wist je bijvoorbeeld dat onze varkens nu veel meer haren hebben dan toen ze binnen woonden?

Vanaf 2018 gaan we biologische vleespakketten aanbieden. U kunt u inschrijven op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van deze ontwikkelingen.

U bent van harte welkom om kijkje te nemen bij onze buitenloop.  Wanneer u onze boerderij wilt bezoeken zou onze boer graag wel vooraf willen weten dat u komt, dan trekt hij zijn zondagse klompen aan.

Scholen
Ieder jaar ontvangen we ook meerdere schoolklassen van groep één tot middelbaar onderwijs scholieren uit het derde jaar. Dit kan gecombineerd worden met een bezoek aan Bezoekerscentrum de Kuilen die ook bij de Valkhoeve hoort. Naast informatie zijn er ook verschillende opdrachten die zij uitvoeren. Wilt u hier meer informatie over neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 0486-431224 of stuur een e-mail naar info@devalkhoevemill.nl

Onze nieuwsbrief bekijken? Zie hier!