heerlijk genieten van
Huisgemaakte recepten

In de sfeervolle boerderij en op het zonnige terras kunt eerlijk en heerlijk genieten van de huisgemaakte gerechten.  Een bourgondisch broodje, een high tea, een streeklunch, een buffet;  alles wordt vers en met liefde voor lokale producten bereidt. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten van de eigen biologische boerderij. En dat proeft u. De Valkhoeve staat niet voor niets bekend om de huisgemaakte appeltaart!  Neem alvast een kijkje op onze Menukaart  en Drankenkaart

De Valkhoeve is het ideale startpunt van uw ontdekkingstocht door de regio, een welkome pauzeplek of een prima afsluiter van een dagje uit. Onze gerechten worden gemaakt met zoveel mogelijk producten van onze eigen boerderij of uit de streek.
Naast onze menukaart en high tea kunt  u ook bij ons terecht voor brunches, buffetten, familiedagen, zakelijke lunch of een vergadering, een streeklunch of onze Brabantse koffietafel.  Natuurlijk kunnen wij voor u een heerlijk arrangement met eten, drinken een activiteit op maat maken. Wij weten precies hoe we voor een veelzijdige groep als familie, vrienden of collega’s een plezier uitje samenstellen.

Na een gezellig samenzijn in onze Brasserie  of een dagje uit kunt u afsluiten met een heerlijke overnachting in onze Bed & Breakfast. Voor meer informatie over onze Bed & Breakfast klikt u HierAangezien iedere groep mensen anders is maken we graag met u een afspraak om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Reserveren of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons.
Email: info@devalkhoevemill.nl
Telefoon: +31 (0)486-431224

In de Brasserie is tevens het Bezoekerscentrum van de Kuilen gevestigd met veel informatie over de fossielen, de geschiedenis van het gebied en verdere toeristische informatie over het Land van Cuijk. Er zijn wisselende tentoonstellingen en ook kunt u hier terecht voor wandel en fietsroutes, streekproducten zoals Barendonkse Kaas of vogelhuisjes gemaakt door bewoners van Stichting Domus Mill.
En terwijl u even bijtankt, kunt u ook de accu van uw elektrische fiets of scootmobiel gratis opladen. Vanwege hygiëne is het meebrengen van uw huisdieren niet gewenst.  Natuurlijk zijn hulphonden altijd welkom.

Menukaart

Brasserie De Valkhoeve Mill is geopend op:

Woensdag & Vrijdag :   12:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag:                         10:00 uur – 17:00 uur
Zondag:                            10:00 uur – 17:00 uur

* Bed & Breakfast de Valkhoeve is het gehele jaar op reservering geopend.