Heerlijk
Overnachten

Bed & Breakfast de Valkhoeve Mill biedt u de luxe van een hotel en de sfeer van thuis. Gelegen aan de rand van waterplas de Kuilen vindt u de rust, de ruimte en de luxe die u zoekt.  In de langgevel boerderij vindt u naast de 3 luxe hotelkamers, ook een familiekamer voor vier personen die uitermate geschikt is voor twee stellen of een gezin en een ruim 4 persoons appartement.

M mizolimine buy online buy cheap mizolimine best prices on mizolimine. Clomid can be used on an annual Demba basis or as needed. Amoxicillin can also be used in the treatment of upper respiratory infections.

These include your age, your weight and your medical history. This in turn leads to an https://kernegaarden.dk/produkterne/ accumulation over time of the drug in the blood, liver, and skin. They are seeking the million in damages that they believe the us government owes them for the use of a drug approved by fda and prescribed to thousands of people as an alternative to prednisone for back pain, which was approved in 1999, and is now the mainstay of treatment for back pain in the us.

Buy dapoxetine (generic) 30 mg tablets in australia. Prednisolone (brand name dexamethasone) is a steroidal https://drv-online.de/wie-machen-wir/ anti-inflammatory drug (sda). These are: sore throat; runny nose; coughing; sneezing; muscle aches; weight loss; fever; headaches; and swollen glands, which are usually the result of glandular problems.

De kamers en het appartement zijn voorzien van alle moderne gemakken. Geniet in uw eigen badkamer met van het bad met lage instap en douche van  Artweger Twinline, toilet en dubbele wasbak. U slaapt op een ruime box spring, voorzien van heerlijke toppers en fris beddengoed. In uw kamer vindt u verder een televisie, telefoon, kluisje, wekkerradio en een minibar. Ook zijn onze kamers voorzien van airco. Onze kamers zijn geschikt voor ouderen en mindervaliden. Er is een lift aanwezig en de douche en bad hebben een lage instap. We maken uw verblijf graag compleet met het gratis gebruik van Wi-Fi, koffie en thee op uw kamer.

Roken is op onze kamers niet toegestaan. Vanwege hygiëne is het meebrengen van uw huisdieren niet gewenst.  Natuurlijk zijn hulphonden wel altijd welkom.
U kunt uw auto gratis parkeren op onze parkeerplaats. Ook is er een plekje voor uw fietsen. De Valkhoeve Mill bevindt zich op slechts 3 km van het centrum van Mill

Prijzen per nacht

Deluxe tweepersoonskamer €95,- per nacht
Superior King tweepersoonskamer €105,- per nacht
Familiekamer €150,-

De prijzen zijn per kamer per nacht, exclusief 3,5% toeristenbelasting per nacht.
S’ochtends kunt u genieten van ons heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet

Appartement €175 per nacht
Maandag t/m vrijdag  midweek: €500,-
Vrijdag t/m Zondag weekend; €300,-

De prijzen voor het appartement zijn exclusief 3,5% toeristenbelasting en ontbijt. Voor €10,- per persoon kunt u aanschuiven bij ons heerlijke ontbijtbuffet.

 

Arrangement

Het gehele jaar door zijn er speciale arrangementen voor al onze kamers en appartement. Kijk hier voor op deze pagina.

Het is mogelijk om alle kamers en het appartement te boeken voor u en uw gasten. Ook kunt u dit combineren met één van de arrangementen van onze Brasserie. Naast alle rust en ruimte geniet u dan ook van de privacy die de Valkhoeve te bieden heeft.

 

Fietsverhuur

Tijdens uw verblijf bij ons is het mogelijk om fietsen te huren. De kosten hiervan bedragen €10,50 per dag. Gelieve voortijdig bij uw reservering aan te geven of u hiervan gebruik wilt maken.

 

Reserveren

Wilt u reserveren of weten of onze kamer(s) nog beschikbaar is of  wanneer  u meer informatie wilt over het overnachten bij de Valkhoeve, neem dan contact met ons.
Email: info@devalkhoevemill.nl
Telefoon: +31 (0)486-431224
Mobiel: +31 (0)622860626