Heerlijk
Overnachten

Bed & Breakfast de Valkhoeve Mill biedt u de luxe van een hotel en de sfeer van thuis. Gelegen aan de rand van waterplas de Kuilen vindt u de rust, de ruimte en de luxe die u zoekt.  In de langgevel boerderij vindt u naast de 3 luxe hotelkamers, ook een familiekamer voor vier personen die uitermate geschikt is voor twee stellen of een gezin en een ruim 4 persoons appartement.

De kamers en het appartement zijn voorzien van alle moderne gemakken. Geniet in uw eigen badkamer met van het bad met lage instap en douche van  Artweger Twinline, toilet en dubbele wasbak. U slaapt op een ruime box spring, voorzien van heerlijke toppers en fris beddengoed. In uw kamer vindt u verder een televisie, telefoon, kluisje, wekkerradio en een minibar. Ook zijn onze kamers voorzien van airco. Onze kamers zijn geschikt voor ouderen en mindervaliden. Er is een lift aanwezig en de douche en bad hebben een lage instap. We maken uw verblijf graag compleet met het gratis gebruik van Wi-Fi, koffie en thee op uw kamer.

Roken is op onze kamers niet toegestaan. Vanwege hygiëne is het meebrengen van uw huisdieren niet gewenst.  Natuurlijk zijn hulphonden wel altijd welkom.
U kunt uw auto gratis parkeren op onze parkeerplaats. Ook is er een plekje voor uw fietsen. De Valkhoeve Mill bevindt zich op slechts 3 km van het centrum van Mill

Prijzen per nacht

De prijzen en beschikbaarheid kunt van onze kamers kunt u vinden bij de link Bed & Breakfast en reserveren.

Arrangement

Het gehele jaar door zijn er speciale arrangementen voor al onze kamers en appartement. Kijk hier voor op deze pagina.

Het is mogelijk om alle kamers en het appartement te boeken voor u en uw gasten. Ook kunt u dit combineren met één van de arrangementen van onze Brasserie. Naast alle rust en ruimte geniet u dan ook van de privacy die de Valkhoeve te bieden heeft.

 

Fietsverhuur

Tijdens uw verblijf bij ons is het mogelijk om fietsen te huren. Dit kunt u doen bij het reserveren van uw kamer.

 

Reserveren

Wilt u reserveren of weten of onze kamer(s) nog beschikbaar is of  wanneer  u meer informatie wilt over het overnachten bij de Valkhoeve, neem dan contact met ons.
Email: info@devalkhoevemill.nl
Telefoon: +31 (0)486-431224